Oefening 2022
Oefening 2022 Foto: Gijs Dingenouts

Harmonie Oefening organiseert Maestro concert

Algemeen

STANDDAARBUITEN - Op vrijdag 20 mei organiseert Harmonie Oefening een Maestro concert in de Standaert in Standdaarbuiten. De voorbereidingen voor dit concert waren al in volle gang toen Corona uitbrak en daardoor is het concert 2 keer uitgesteld. Nu lijkt alles de goede kant op te gaan en zal het op 20 mei eindelijk zo ver zijn.

Vier bekende Standdaarbuitenaren nemen het tegen elkaar op om de titel Oefening Maestro 2022 te bemachtigen. Deze maestro’s hebben geen ervaring in het dirigeren van een Harmonieorkest maar durven toch de uitdaging aan om elk twee stukken te dirigeren voor het orkest van Oefening.
Vergelijkbaar met Maestro op TV hebben ze vooraf instructie gehad van een van de leden van het orkest en hebben ze een paar keer kunnen proeven aan het leiden van een orkest. Daarbij ondersteund door de dirigent van Oefening.

Even voorstellen
Evelien de Wildt - een de gezichten van Stichting zomerkamp Standdaarbuiten-Noordhoek
Bert Christianen – jarenlang lid van de brandweer en lid van het bestuur van de Dorpsweek Standdaarbuiten
Carola Koevoets – bekend van onder andere het carnaval
Edwin Nelemans – directeur van basisschool Aventurijn

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop bij de Spar, de Standaert en de leden van Oefening. De kaarten kosten EUR 7,50 inclusief een consumptie in de pauze of na afloop.
Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.
De avond is zowel voor de maestro’s als voor de leden van Oefening een geweldige uitdaging. We hopen dat vele Standdaarbuitenaren de Maestro’s komen aanmoedigen en genieten van een ongetwijfeld mooie avond.