Opnieuw een nederlaag voor Kogelvangers

ZEVENBERGEN - Na de nederlaag tegen kampioen WHS, afgelopen dinsdag, konden de voetballers van  Kogelvangers het zaterdag ook niet bolwerken tegen Halsteren, de nummer twee van deze competitie. De Willemstadse formatie verloor op eigen bodem met 1-3.

Het begin was veelbelovend. Reeds na vier minuten had de weer mee oprukkende Robert Braber met een lichte touche de Halsterse doelman verrast, 1-0. Aangever met een mooie indraaiende bal, was Mo Amin Chaali. Na ruim tien minuten kreeg Halsteren steeds meer grip op de wedstrijd. Kogelvangers kwam in die fase goed weg, met een bal op de paal en een andere inzet, die nog net van de doellijn kon worden gehaald. Toch was de beste kans vlak voor rust voor Kogelvangers. Koen Knook brak op rechts door, maar zijn voorzet kon door de jonge Tim van der Stel niet worden omgezet in een doelpunt. Daardoor kwam de rust met 1-0. Vlak na de hervatting waren er opnieuw twee dotten van kansen voor Kogelvangers, maar ook toen lukte het niet om te scoren. Dat deed Halsteren wél. In de 53e en 59e minuut wisten de gasten op bijna identieke wijze invaller-doelman Martijn Jordens te verschalken. Vlak voor tijd viel ook nog de 1-3. Een buitenspel doelpunt weliswaar, maar de leidsman greep niet in.

Aanstaande zaterdag wacht het uit duel tegen Seolto.

Kogelvangers, net als negen andere ploegen (waaronder de Zevenbergenaren) nog steeds niet veilig, kan zich gezien de stand op de ranglijst geen nieuwe nederlaag permitteren.[n]