Door de Biesbosch fietsen met TWC Zevenbergen

ZEVENBERGEN - TWC Zevenbergen gaat de komende tijd weer mooie ritten rijden.


Om alvast in de agenda te noteren of al vast voor in te schrijven is de Evelo Biesboschtocht op 11 juni a.s. Deze mooie rit is een must voor iedere wielerliefhebber. Er zijn 2 ritten uitgezet waarbij over mooie wegen door de zuid-Hollandse en Brabantse Biesbosch wordt gereden. Er zijn 2 ritten te rijden; namelijk 100 en 150 km. Dat kan individueel of achter voorrijders. Deze rit staat ook open voor niet leden. Wil je graag deelnemen schrijf je dan al vast in op onze site via www.twczevenbergen.nl


Programma komend weekend

Voor het komende weekend staan voor de leden de volgende ritten op het programma. 

Zaterdag 21 mei gaan de randonneurs naar de Koos Moerenhout Classic in Steenbergen (175 km) met vertrek om 07.00 uur. De toerrijders gaan eveneens naar de Koos Moerenhout Classic (85/120 km) met vertrek om 08.00 uur. De  recreanten gaan naar de Grevelingen (100 km) en vertrekken om 09.00 uur.

Op zondag 22 mei gaan de randonneurs naar Achtmaal (65 km), de toerrijders naar Ulvenhout (60 km) en de recreanten naar Prinsenbeek (60 km). Alle groepen vertrekken om 09.00 uur vanaf sportpark de Knip in Zevenbergen.


Mooie ritten bij TWC Zevenbergen


Informatie

Meer info over onze activiteiten en ritten is te vinden op www.twczevenbergen.nl[n]