Artikelen in deze editie

“Zoveel werk is het eigenlijk niet, als iedereen (70 vrijwilligers) zijn eigen taak uitvoert”, zegt Ingrid (60) uit Klundert. Zij is vicevoorzitter en doet algemene zaken, Jos Huijbrechts uit Roosendaal is secretaris, Bert Beulens uit Noordhoek is penningmeester.

Voorbereidingen hoogspanningskabels in volle gang

ZEVENBERGEN - Eef Schoneveld is pas laat aan zijn politieke carrière begonnen na 42 jaar bij de belastingdienst vond hij het daar welletjes en koos voor een vervroegd pensioen.

WILLEMSTAD - Sfeer Event Arsenaal Willemstad was op 18 mei in het prachtige eeuwenoude Arsenaal aan de Benedenkade in Willemstad.

45e Dorpsweek na drie jaar wachten weer een feit

ZEVENBERGEN - Wethouder Désirée Brummans heeft de afgelopen week afscheid genomen als wethouder bij de gemeente Moerdijk en kijkt terug op haar politieke loopbaan.

MOERDIJK - U heeft nog even de tijd om u voor mooie activiteiten van de Zomerschool voor senioren aan te melden.

ZEVENBERGEN - Bijna niet te voorspellen welke wedstrijden er gespeeld worden of uitgesteld worden.

WILLEMSTAD - De Willem de Zwijgerschool heeft vorige week een nieuw logo onthuld en de school van binnen voorzien van een make over.

KLUNDERT - Stichting Leeuwenhart (www.stichtingleeuwenhart.nl), een initiatief van Lionsclub Moerdijk, zet zich in om eenzame ouderen in onze gemeente te ondersteunen en met elkaar in contact te brengen.

Woensdag 25 mei

Wijnhuis Oktober: het bekendste wijnhuis van Breda op de bekendste plaats?

Uit het KVK handelsregister blijkt dat het aantal foodtrucks tussen 2017 en 2022 gestegen is van 1.189 naar 2.495. Dat is een flinke toename van maar liefst 110 procent.