Batboy van Seven Hills.
Batboy van Seven Hills. Foto: André

Seven Hills honkballers koploper

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - De honkballers van Seven Hills hebben zondag de Blue Hitters verslagen met 20-2. De gasten uit Maasdam zijn een ploeg in opbouw en geen partij voor Seven Hills. 

Startende werper Lex van Seven Hills had een vrij moeilijk begin met 3x 4-wijd. Twee opeenvolgende strike outs was voldoende om een einde te maken aan de slagbeurt. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen 13 Seven Hillers aan slag, die samen 6 runs over de thuisplaat brachten. In de 2e inning sputterde de Maasdammers nog wat tegen. Door 2 errors kregen ze 2 runs. In de 3 slagbeurt van de Blue Hitters had Lex de zaken op orde. Met nog eens 2 strike outs nam hij afscheid op de heuvel met 0 earned runs. Seven Hills maakte aan alle onzekerheid een einde door maar liefst 13 runs te produceren met 10 hits. Elke speler van Seven Hills had minimaal 1 hit en 1 run vandaag. Sterspeler Duncan werd niet gemist in deze wedstrijd. Jammer van de drie veldfouten, die vooral ontstaan door gehaast spelen. Met veel oefenen gaan we dit onder controle krijgen. 

Slagploeg: Boudy 500 1 RBI en 3 runs; Jelmer 667 met 4 RBI en 2 runs; Wessel 1000 met 0 RBI en 2 runs; Lex 1000 met 4 RBI en 3 runs; Mike 1000 met 0 RBI en 2 runs.

Werpers: Lex 4-5-2-3. ER0; Boudy.  2-2-0-0  ER0.

Programma

Zondag 5 juni spelen we uit tegen Batters aanvang 10.00 uur.

Afgelopen maandagen hebben we honkbalclinics verzorgd voor de groepen 6, 7 en 8 van de Neerhof en de Arenberg. Hieruit komen onze nieuwe honkbal helden!

Interesse om te gaan honkballen! Kom vrijblijvend een keertje meedoen. Aanmelden bij André Oomen andreoomen@ziggo.nl