ZEVENBERGSCHEN HOEK - Maar liefst 7x trof DHV doel, Lepelstraatse Boys werd afgelopen zaterdag met 1-7 verslagen.

Thuis kwam DHV van een 0-2 achterstand terug tot 4-2, nu was DHV vanaf het begin scherp en kwam het snel op 0-2 door twee doelpunten van Sietse waarvan één het niveau van 1988 van van Basten aantikte.
Doordat DHV snel de bal rond liet gaan had het een makkelijke middag, Brian van run scoorde voor rust de 0-3.
Na rust scoorde Florens al snel met een kopbal de 0-4, Lepelstraten verschalkte kort daarna de overigens goed keepende Yonnick 1-4.
DHV schakelde een tempo hoger en met de ingevallen 'good old' Stephan Schneiderberg in de verdediging liep het uit naar 1-7 door doelpunten van Edgar (2x) en Rivelino (1x).
Na het laatste fluitsignaal werd bekend dat Internos met 5-0 van moc'17 gewonnen had en komende zaterdag op sportpark D'n hoekschop kampioen kan spelen, Aftrap 14:30 uur.[n]