Vrijdag 3 juni

Bingo G.V.M Zevenbergen

19:30 | Trefpunt Meer Moerdijk

GVM Zevenbergen organiseert op vrijdag 3 juni een bingo wij zijn de Gehandicapten Vereniging Moerdijk, die deze bingo organiseren om uitstapjes en gezellige middagen mogelijk te makken. Om 19.30 uur in het Trefpunt Moerdijk (voorheen Kristal), Kristallaan 25C, Zevenbergen In de grote zaal, en deze gaat open om 19,00 uur, en iedereen is van harte welkom. één boekje van 10 ronden kost €8, drie prijzen per ronde: eerste €5, tweede €10 en derde prijs €15 en we spelen om cadeau bonnen. En één extra superronde, kost €1,50 eerste €10, tweede €15, en derde prijs €25 aan bonnen. Deze cadeaubonnen zijn in heel veel winkels, eetgelegenheden en nog veel meer, In Zevenbergen te besteden. een folder van de deelnemende bedrijven zijn verkrijgbaar bij één van onze bestuursleden. Voor informatie, of heb je ook zin om lid te worden van deze gezellige vereniging, meld je dan aan bij onze penningmeester Tiny Polak of bij één van de bestuurders.

 

Zaterdag 4 juni

Historische Stadswandeling Klundert

13:00 | de Stad Klundert

Ga zaterdag 4 juni aan de wandel met de Klundertse stadsgidsen. Tijdens deze wandeling maakt u op een ontspannen en gezellige manier kennis met het mooie Klundert en zijn interessante geschiedenis. De wandeling start om 13.00 uur bij “De Stad Klundert” (Molenstraat 33) en duurt ca 1,5 uur. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen. Rolstoelen of kinderwagens (na overleg) geen probleem Wie mee wil wandelen kan zich voor 12.00 uur die dag opgeven bij coördinator Niek Tolenaars (06-33992793). De kosten bedragen € 4,- per persoon, contant bij de gids te voldoen. (Foto: De heer Segert van Wensen)


 

Zondag 5 juni

Boekenmarkt in Willemstad

10:00 | 

Op Eerste Pinksterdag keert de jaarlijkse boekenmarkt terug in Willemstad. De boekenmarkt is traditioneel op de Voorstraat, binnen de vesting. Deelnemers komen uit het hele land en bieden een breed scala aan boekgenres aan: denk aan Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografieën, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans, topografie, enz. Vaste deelnemer is Speeltuinvereniging Kindervreugd uit Willemstad, die de boekenmarkt in het verleden zelf organiseerde. De vereniging zamelt nog altijd boeken in en verkoopt die op de boekenmarkt. De opbrengst gaat naar de vereniging. Buiten de vesting, op het Havenhoofd, is op dezelfde dag de Ibizimarkt. “Die combinatie was drie jaar geleden een groot succes, dus die houden we erin. Dus nog meer reden om op Eerste Pinksterdag een bezoekje te brengen aan Willemstad.” De boekenmarkt is op zondag 5 juni en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Bij de Jachthaven van Willemstad, op circa 5 minuten loopafstand, is volop gratis parkeergelegenheid.

 

Woensdag 8 juni

Buitenspeeldag in Zevenbergen

14:00 | Honk- en softbalveld Seven Hills

Woensdag 8 juni kun je tussen 14.00 en 16.00 uur gratis meedoen met de Buitenspeeldag 2022 op het honkbal- en softbalveld van Seven Hills aan de Westrand 11 in Zevenbergen. Deze Buitenspeeldag 2022 is een samenwerking van De Bibliotheek West-Brabant, Meer Moerdijk en de Koerdische Stichting. Ben je 12 jaar of jonger? Meld je dan snel aan voor deze sportieve middag via: www.meermoerdijk.nl/buitenspeeldag-2022.

 

Zaterdag 11 juni

Inschrijven Biesboschtocht

8:00 | TWC Zevenbergen

Op zaterdag 11 juni 2022 wordt door TWC Zevenbergen weer de jaarlijkse EVELO Biesboschtocht georganiseerd en gesponsord door EVELO B.V. Installatietechniek. Een vrije toertocht van 100 of 150 km door de prachtig vernieuwde Zuid-Hollandsche en Brabantse Biesbosch. Info: www.twczevenbergen.nl