Groepsfoto Zezam 35 jarig bestaan.
Groepsfoto Zezam 35 jarig bestaan. Foto: Henk en Corrie Farinaux

Koor Zezam zoekt mannen

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - ZEZAM bestaat 35 jaar en dat mag gevierd worden.

Ons dagje uit bestond uit een varen over de Linge, een rondrit met een gids door het landschap van de Alblasserwaard en speciaal Kinderdijk, een heerlijke muziekmiddag en ontzettend lekker eten. Natuurlijk hebben we zowel in de bus als in het restaurant ook gezellig gezongen, dat kan niet missen bij Zezam. De medewerkers van het restaurant gaven aan, dat ze kippenvel kregen van onze a capella vertolking van Hallelujah van Leonard Cohen. En wij vonden het zo heerlijk om dit te zingen, daar word je zelf gelukkig van én je maakt anderen blij.

Veel contact

Naast samen zingen hebben de leden onderling veel contact. Zezam, zoveel meer dan zomaar een koor. Ons repertoire bestaat uit pop- en musicalmuziek, bekende songs, 4- tot 6-stemmig. Wij streven ernaar goed voor de dag te komen, daarom wordt directie en begeleiding verzorgd door twee professionals. We hebben gelukkig een aantal tenor- en basstemmen, maar niet genoeg. Daarom zijn we speciaal op zoek naar mannen/tenoren en bassen.

Laat het weten als je interesse hebt

Koorervaring is natuurlijk prima en welkom, maar geen must. Als je jong van geest en stem bent, kunnen we je voldoende op weg helpen bij een prachtige nieuwe hobby waar je blij van wordt en waarmee je ook anderen gelukkig maakt. Kom vrijblijvend een keer luisteren en meedoen met onze repetitie op donderdagavond. Wel graag even aanmelden via koor@zezam.nl of 06-5049 7923. Wij kijken naar je uit. Anneke Hoogelander, secretaris Zezam.