een deel van de leden
een deel van de leden Foto: Leon

25-jarig MTC-Zevenbergen houdt open avondrit

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Ieder jaar na de winter begint het motorhart bij menig motorrijder weer harder kloppen als er voorzichtig aan de lente kan worden gedacht. Zo ook bij de leden van de MTC in Zevenbergen, die in maart de aftrap hebben gegeven voor het 25ste motorseizoen van de MTC Zevenbergen.

MTC-Zevenbergen kent meerdere startdata, allemaal in 1997. De eerste startdatum was misschien wel 16 maart 1997. Toen werd ‘s avonds in de dansschool van Tinie Koevoets de oprichtingsvergadering gehouden na een oproep in de plaatselijke krant. Op die dag is ook de eerste contributie aan de club betaald door Tony Listing. Hij was dus het eerste betalende lid. En dat doet hij nog steeds, want hij is nu nog steeds lid.

Op 13 april 1997 werd de allereerste openingsrit gereden en op 26 juni 1997 is dan de officiële start toen de statuten en het huishoudelijk reglement passeerde bij de notaris.

Veel ritten worden door onze toercommissie uitgezet maar ook door de leden zelf, zo hebben we ieder jaar 2 ledenritten (uitgezet door leden) en ook nemen wij deel aan toerritten van andere motorverenigingen. Daarnaast organiseert de MTC voor eigen leden een aantal activiteiten, zoals een motorweekend in het buitenland, een voorjaarsweekend in Nederland.

Maar ook in de winter organiseert we van alles, van een avond over motortechniek tot een bowlingavond.

En op zaterdag 11 juni houden we een open avondrit waar we naast onze eigen leden ook niet leden willen uitnodigen om een keer met ons mee te rijden en te ervaren hoe het is om in clubverband een mooie rit te rijden. Dus lijkt het je leuk om een keer mee te rijden in clubverband, dan ben je van harte welkom.

We verzamelen deze avond vanaf 18.00 uur bij de Droom in Langeweg en zullen dan om 18.30 uur vertrekken.