WTC Heij=Fijn houdt vierde Fijnaartse Fiets4daagse

FIJNAART - WielerToerClub Heij=Fijn organiseert voor de vierde keer de Fijnaartse Fiets4daagse, dit jaar van 14 tot en met 17 juni. Door het gezellige fietsevenement in juni te organiseren hoopt de organisatie nog meer deelnemers te kunnen verwelkomen aan de start.


Inschrijven kan op dinsdag- en woensdagavond vanaf 18.00 uur voorafgaand aan het vertrek. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is deelname gratis. Nieuwe routes met quiz voor de jeugd. Dit jaar zijn er door de routecommissie nieuwe routes uitgezet welke je door de mooiste polders rondom Fijnaart en door West-Brabant leiden. 


Afstanden

Dit jaar kan er weer gekozen worden uit drie afstanden; 15, 25 of 50 kilometer. De 15 kilometer is echt geschikt voor gezinnen. Dit jaar is er voor de jeugdige deelnemers een quiz. Iedere avond ontvangen zij twee vragen welke betrekking hebben op de route. Voor de winnaar is er iedere avond een leuke attentie. De 25 kilometer is voor de recreatieve fietsers. De 50 kilometer is voor de sportieve fietsers waarbij de routes zo zijn samengesteld dat deze naast de racefietsen ook geschikt zijn voor o.a. stads- en elektrische fietsen. De start van de 50 kilometer is iedere avond vanaf 18.00 uur. De andere afstanden vertrekken vanaf 18.30 uur.


Nieuwe routes

Deelname is toegestaan voor alle type rijwielen (door spierkracht aangedreven, dus niet gemotoriseerd). De start en finish locatie is ook dit jaar weer bij Cafetaria-Eethuis Family. Zoals voorgaande jaren zullen de deelnemers weer op iets lekkers worden getrakteerd en na het volbrengen van minimaal drie avonden ontvangt iedere deelnemer een mooie herinnering. De nieuwe routes zullen in de eerste week van mei bekend worden gemaakt en op onze website en Facebookpagina worden geplaatst. De routes zijn als GPX bestand op de website te downloaden. De 15 en 25 kilometer routes zullen ook in gedrukte versie met duidelijke omschrijving aan de deelnemers worden uitgereikt. Meer info: www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse of www.facebook.com/wielertoerclub[n]