Bewegen voor senioren is belangrijk en gezond

ZEVENBERGEN - Was u er al van op de hoogte dat er in Zevenbergen al bijna 25 jaar een fietsclub voor senioren is?  Iedere week kan men op maandagmiddag en woensdagmiddag een prachtige fietstocht maken. Op maandagmiddag wordt er ca. 35 km gefietst en op woensdagmiddag ca. 25 km.

Nieuwe energie

Er wordt bijna door iedere deelnemer op een e-bike gefietst, waardoor deze afstanden goed haalbaar zijn en er is altijd een "koffie-stop” tijdens de tocht, waardoor men weer nieuwe energie kan opdoen.


Vertrek

Het vertrekpunt is altijd op het plein voor het gemeentehuis. Wij vertrekken altijd om 13.30 uur.


Dagtochten

Ook worden er ieder jaar 2 of 3 dagtochten georganiseerd. Deze zijn ca. 65 km lang en worden in het voorjaar en zomer gehouden. Er wordt dan uiteraard ook voor een lunch gezorgd. Tevens zijn er tijdens deze dagtochten minimaal drie stops.


Fiets mee!

Heeft u als senior (man, vrouw of echtpaar) ook zin om in beweging te blijven door te fietsen, komt dan op een maandag of woensdag naar het vertrekpunt en fiets mee.


Lidmaatschap

Bevalt het goed en wilt u meerdere keren mee fietsen, wordt dan lid van de fietsclub. Voor de contributie hoeft u het niet te laten, die bedraagt slechts € 15,-- per jaar. Hopelijk mogen we u snel begroeten voor een fietstocht.[n]