ZEVENBERGEN - Op zaterdag 11 juni a.s. organiseert Toerwielerclub Zevenbergen de Evelo Biesboschtocht.

Deze tocht kan een echte klassieker worden genoemd en is een must voor elke fietsliefhebber. De toerclub organiseert deze rit al vele jaren en weet waar de mooiste en rustigste wegen in de Zuid-Hollandse – en Brabantse Biesbosch te vinden zijn. De rit staat open voor zowel leden- als niet leden van de vereniging.


Afstanden

Er kunnen verschillende afstanden met verschillende tempo’s worden afgelegd; namelijk 150 km (gem. 28 of 30 km/h) en 100 km (gem. 25 km/h). Deze tochten worden begeleid door een wegkapitein van de club die er voor zorgt dat het juiste tempo wordt gereden en er op een verantwoorde wijze aan het verkeer wordt deelgenomen. Deelnemers kunnen er ook voor kiezen om individueel de rit te rijden want de rit is bewegwijzerd. De starttijden zijn vanaf 08.00 uur. Raadpleeg hiervoor de website www.twczevenbergen.nl


Inschrijven

Er kan op dit moment al worden ingeschreven. Deelnemers betalen bij voorinschrijving € 12,50 en bij daginschrijving € 15,00. Heb je een NTFU lidmaatschap dan geniet je een leuke korting van € 2,50. Genoemde bedragen zijn incl. oversteek met de pont, consumptie onderweg (koffie met gebak) en alle drankposten.

De start en finish zijn bij Evelo aan de Campagneweg in Zevenbergen.


Informatie

Inschrijven en meer informatie is te vinden op www.twczevenbergen.nl.[n]