Meisje van 16 in Reghin (Roemenië). Zij zorgt voor 6 broertjes en zusje waaronder een baby van 3 weken.
Meisje van 16 in Reghin (Roemenië). Zij zorgt voor 6 broertjes en zusje waaronder een baby van 3 weken. Foto: Marijn Fidder

Inleverpunt hulpgoederen in Zevenbergen 

ZEVENBERGEN - Gun jij overbodige spullen ook een tweede kans? Een paar weinig gedragen schoenen bijvoorbeeld, of die extra garde? Spulletjes die wij ongebruikt in de kast hebben liggen, zijn in andere landen een grote luxe. Vluchtelingen in Griekenland, Roma in Roemenië en mensen in Moldavië kunnen ze heel goed gebruiken. 


Met jouw pan kan een moeder in Sierra Leone een maaltijd koken. En met de lakens die jij over hebt, kan het gezin zich ’s nachts beschermen tegen kou en insecten. Geef ze dus een nieuwe bestemming: lekker duurzaam én ontzettend fijn voor anderen. 


St. GAiN

Bert van de Put, Zuidhaven 71 te Zevenbergen, zamelt al jarenlang spullen in voor St. GAiN. Hij is er even tussenuit geweest maar staat weer klaar om jouw spullen in ontvangst te nemen. GAiN helpt mensen in moeilijke situaties. Door noodhulp en langdurige opbouwprojecten. Ze werken met hart en handen aan nieuw perspectief voor mensen die geen toekomst meer zien. 

GAiN zamelt niet zomaar alles in, maar doet dat in overleg met de partners ter plekke. Van incontinentiemateriaal tot houdbare voeding, van kleding tot naaimachines, van mobiele telefoons tot toiletartikelen. 


Hulpgoederenlijst

Kijk dus eerst op de website voor de actuele hulpgoederenlijst https://gainhelpt.nu/help-mee/hulpgoederen-en-inleveren/ en maak een afspraak met Bert via 016-8323904.[n]