Het Urker Mannenkoor
Het Urker Mannenkoor "Hallelujah" Foto: Urker Mannenkoor

Zomerconcert Het Urker Mannenkoor Hallelujah

KLUNDERT - Zaterdag 9 juli geeft het landelijk bekende Urker Mannenkoor Hallelujah een uniek zomerconcert in De Stad Klundert. 


De 80 zangers, in de Urker visserdracht staan bekend om hun veelzijdige repertoire van o.a. psalmen, bekende geestelijke liederen, klassieke werken tot negrospirituals. Dirigent Bert Moll heeft voor deze avond een zeer afwisselend en gevarieerd programma samengesteld waarin ook het publiek actief betrokken zal worden middels het samen zingen van enkele bekende liederen. Tijdens deze avond wordt het orgel bespeeld door de landelijk bekende organist Marco den Toom.

De mannen van Het Urker Mannenkoor Hallelujah worden, behalve op orgel, ook op piano begeleid door Henk Strootman. In het programma is een pauze opgenomen waarin u kennis kunt maken met de koorzangers en muzikanten maar ook met de uitgebreide collectie van Mixtuur Orgels, welke dit jaar haar 15-jarig lustrum viert. Aanvang van het concert in De Stad Klundert is 19.00 uur. Bestel tijdig uw kaarten www.koorconcerten.nl[n]