Opening zomerseizoen door SV Kindervreugd

MOERDIJK - Op zaterdag 16 juli wil Speeltuinvereniging Kindervreugd het seizoen feestelijk openen, met een gezellige dag voor jong en oud. Inmiddels is een programma vastgesteld en is de vergunning aangevraagd bij de Gemeente Moerdijk. 


Onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen en uiteraard de toestemming van de gemeente, zal het programma er als volgt uitzien:
12.00 -18.00 Braderie en kindervrijmarkt. Er kunnen stands (marktkramen met zeildak) gehuurd worden. Na de braderie wordt de helft teruggestort, onder de voorwaarde dat de huurder aanwezig is geweest. Aanmelden kan tot en met 4 juli bij Marjan Marijnissen via marjan@svkindervreugd.nl of 06-14432532.

In de speeltuin zal een kindervrijmarkt gehouden worden. Kinderen mogen op een zelf meegebracht kleed of tafeltje hun spulletjes te koop aanbieden. Aanmelden kan tot en met 4 juli bij Marjan Marijnissen via marjan@svkindervreugd.nl of 06-14432532.
12.00 - 18.00 Verenigingen presentatie
Verenigingen kunnen zich laten zien. Wil je als vereniging gebruik maken van ruimte in of rondom de speeltuin voor bijvoorbeeld een demonstratie? Geef je op bij Marjan Marijnissen via marjan@svkindervreugd.nl of 06-14432532.
14.00 – 18.00 Country- en Linedancemiddag. De Linedance afdeling van SV Kindervreugd, de "Dutch Deep Dancers" organiseert een country- en linedancemiddag onder leiding van DJ Pierre. Iedereen mag meedoen!

Schuimparty

Vanaf 18.00 Schuimparty. Aan het eind van de middag, zal in de speeltuin een disco schuimparty worden gehouden. Om te voorkomen dat de allerkleinste kinderen onder de voet worden gelopen, zal het eerste uur alleen voor hen zijn!
Vanaf 18.00 uur voor de kinderen tot 10 jaar.


Feestavond
Vanaf 19.00 uur voor iedereen en vanaf 20.00 uur zal een feestavond gehouden worden in de Blokhut. De muziek wordt verzorgd door DJ Van de V. Verder komen de Mannen van de Straat nog twee keer een gezellig optreden verzorgen. SV Kindervreugd kijkt er enorm naar uit dit feestje te vieren met iedereen.[n]