Bowen Schoep in actie aan het Rondeel
Bowen Schoep in actie aan het Rondeel Foto: J.J. Schoep

Klundertse junioren en senioren vangen goed

KLUNDERT - De junioren viste 1 juli j.l. aan het Rondeel te Klundert.


De vorige had de jeugd daar ook al gevist en zij wilden graag weer hier vissen. Om 18.30 waren er 5 jeugdleden aanwezig om te loten en na de verdeling van de stekken kon er gevist gaan worden. De vangsten gingen gelijk los voor alle jeugdigen. Na een anderhalf uur vissen klonk het eindsignaal en was het even spannend wie er ging winnen. Er waren er namelijk met heel veel kleine visjes maar sommige hadden er minder maar juist grotere vissen. 


Na het wegen en tellen was het duidelijk dat er goed gevangen was de teller stond stil op meer dan 100 vissen. 1ste werd Bowen Schoep met 580 gram en 25 vissen. 2de werd Mace Laurijsse met 350 gram en 29 vissen. 4de werd Niek Schreuders met 150 gram en 15 vissen. 5de werd Ard van Sprang met 140 gram 26 vissen en 5de werd Isaiah van der Put met 80 gram 7 visjes. 


Volgende week vist de jeugd weer lijkt het jou wat om mee te doen mail dan naar info@wachtertje.nl t.a.v. afdeling jeugd.


De senioren viste 2 juli j.l aan het Verlaat te Klundert. Er waren 10 deelnemers tijdens de loting om 7.30u. Na de loting vertrok het gezelschap naar de waterkant om wat vissen te verschalken. Al snel werden de eerste vissen gevangen. Wat bijzonder was is het feit dat er op het parcours veel verschil zat in waar je zat en wat je daar ving. Achterop het parcours op de hoge stekken was het vooral voorn in grote getalen wat er gevangen werd. Maar dat bleek niet op te wegen tegen de grote vissen als brasem en zeelt die er aan het begin werden gevangen. 


Om 11u klonk het eindesignaal en kon er gewogen gaan worden. Nadat de eindstand werd opgemaakt volgde de huldiging aan de waterkant. 1ste was Ad Schreuders met 6190 gram. 2de was Herman Korteweg met 4510 gram en 3de was Marvin Lokers met 1240 gram. Volgende week vissen de senioren weer en ditmaal aan de gracht. Lijkt sportvissen wat voor jou mail dan naar info@wachtertje.nl


16 juli a.s. viert de visclub haar 40 jarige bestaan d.m.v. een jubileumwedstrijd en barbecue voor genodigden. 27 augustus a.s. organiseert 't Wachtertje het Open Moerdijks Kampioenschap sportvissen. 


Deze wedstrijd is vrije hengel en op gewicht. Iedereen uit het hele land is welkom om mee te vissen maar let op de stekken zijn beperkt. Wilt u meedoen, mail dan naar info@wachtertje.nl t.a.v. OMK 2022.[n]