Afbeelding
Foto:

Autoschade Zevenbergen, al 25 jaar een begrip in autoschadeherstel

ZEVENBERGEN - Een interview met twee Jeroenen: Jeroen Confurius en Jeroen Hopmans over 25 jaar Autoschade Zevenbergen.


“De verzekeringsmaatschappijen sturen de auto’s met schade door naar hun geselecteerde bedrijven die voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen die mede door Focwa worden opgesteld.

Dat is de reden geweest dat 25 jaar geleden 8 Lokale garagebedrijven een samenwerking zijn aangegaan. Zij hebben hun krachten gebundeld om samen te investeren in een autoschadeherstelbedrijf."


Succesvolle formule

"Dit is na 25 jaar Autoschade Zevenbergen nog steeds een succesvolle formule. Nu is het tijd voor een rebranding met een nieuw logo voor een frisse strakke uitstraling. De komende 25 jaar staan we weer klaar voor onze 2000 klanten per jaar die wij graag weer op weg helpen. 

Er staat inmiddels een ultra modern bedrijf met een grotere efficiënte spuitcabine, uitgerust met een uniek verfmengsysteem. Met een scanner meten we de langs vijf verschillende punten om te matchen met de color-box in het computersysteem met de kleuren van het merk en type auto. De verf komt er dan exact afgemeten uit zodat er minder verspilling van verf is. Alle beetjes helpen om een duurzaam bedrijf te zijn.

Als leerbedrijf zorgen we er ook voor dat medewerkers uit kunnen groeien tot specialisten om zo in de toekomst onze klanten te kunnen blijven helpen.

De huidige aandeelhouders zijn zeven kleine onafhankelijke zelfstandige garagebedrijven: Aarsman; Andreae; Glerum; Goverde; Hopmans; Scheerders en Sprangers.

Er werken inmiddels 12 geschoolde vakmensen, waarvan 10 in de werkplaats, waarbij Jeroen Confurius als bedrijfsleider betrokken is”.