Woensdag 13 juli

Kleding inleveren in Zevenbergen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Het parochiehuis verzamelt kleding en schoenen in. Het inzamelen van kleding en schoenen kan op werkdagen: maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur. Adres: Doelstraat/Markt 19a, Zevenbergen. Opbrengst van de kleding: voor het goede doel!

 

Woensdag 13 en 20 juli

Multimediale expositie Fort Sabina

10:00 | Fort Sabina

Fort producties ontwikkelt nieuwe attractie op Fort Sabina. Voor het Mauritshuis in Willemstad ontwikkelde Fort producties al een zogenaamde ‘Canonkamer’. Een geheime ruimte waar je door een druk op de knop de kamer tot leven brengt. Momenteel legt het bedrijf van Joost van Rijckevorsel de laatste hand aan een nieuwe beleving in de stelling van Willemstad. Wederom met projecties, maar toch weer even anders. Op drie muren wordt geprojecteerd en de ruimte doet vermoeden dat je eigenlijk hier niet mag zijn. Als bezoeker betreedt je in het poortgebouw namelijk de ruimte van een soldaat die per ongeluk een computersysteem niet heeft afgesloten. Door het systeem te activeren wordt je meegenomen op avontuur door de geschiedenis van Fort Sabina. In juli dit jaar zal de multimediale expositie toegankelijk zijn voor publiek. Info: www.fortproducties.nl


Zaterdag 16 juli

TWC Zevenbergen

8:00 |  Sportpark De Knip

Op zaterdag 16 juli rijden de randonneurs naar de Wildert (125 km), de toerrijders naar Zierikzee (120 km) en de recreanten naar Castelre (80 km). De randonneurs en de toerrijders vertrekken om 08.00 uur en de recreanten om 09.00 uur. www.twczevenbergen.nl.

 

Reünieconcert jubilerend Regio Orkest West-Brabant

15:00 | 

Het Regio Orkest West-Brabant geeft op zaterdag 16 juli een concert. Voorafgaand aan het concert organiseert het orkest een play-in voor oud-leden. Het is ook een mooie kans voor andere muzikanten om kennis te maken met het orkest. Dit jaar bestaat het Regio Orkest West-Brabant 25 (+ 1) jaar. In de afgelopen jaren hebben veel muzikanten in het orkest meegespeeld. We zouden het erg leuk vinden om alle oud-leden weer eens te zien en herinneringen op te halen. Het zou nog leuker zijn om op 16 juli met een groot(s) orkest een concert te kunnen geven. Bij deze een oproep aan oud-leden van het Regio Orkest West-Brabant om zich aan te melden voor de repetities en het concert! Meer informatie via: reunie@regio-orkest.nl

 

Zondag 17 juli

Thomasviering

10:00 | Gereformeerde kerk

Thomasviering, zondag 17 juli om 10.00 uur in GK ‘de Ontmoeting’, Stationsstraat 2, Zevenbergen.


TWC Zevenbergen

8:00 |  Sportpark De Knip

Op zondag 17 juli rijden de randonneurs naar Dorst (65km), de toerrijders naar Zundert (60 km) en de recreanten naar Etten-Leur (60 km). Alle groepen vertrekken om 09.00 uur vanaf sportpark de Knip. www.twczevenbergen.nl.

 

Connected-dienst Klundert

12:00 | Gereformeerde Kerk

Voordat de zomerperiode echt losbarst, is zondag 17 juli om 12.00 uur de laatste Connected-dienst van dit seizoen, dus zorg dat je er bij bent! Het thema is: ‘Leven met God….dwars door alles heen'. Vooraf is het om 11.45 uur gezamenlijk koffiedrinken. Aanvang 12.00 uur in de grote kerkzaal. Na de dienst is er een gezamenlijke maaltijd, een zgn. ‘PotLuckMaaltijd', waarbij er door iedereen diverse hapjes en broodjes worden meegebracht en met elkaar worden gedeeld. Iedereen is welkom, juist als je nieuwsgierig bent naar het christelijk geloof, of op zoek bent naar God.

 

Midsummerconcert fanfare OKK Zevenbergschen Hoek

14:00 | 

Het bestuur en de leden van fanfare OKK nodigen u van harte uit tot het bijwonen van ons MidSummerconcert op zondag 17 juli. Aanvang 14.00 uur, adres: Hoofdstraat 46 in Zevenbergschen Hoek. OKK mag dit jaar ook drie jubilarissen in de schijnwerpers zetten, Ad Luijten en Arno van Kastel zijn 40 jaar muzikant en Djuri den Tuinder viert zijn zilveren jubileum. We willen iedereen die naar het MidSummerconcert komt, vragen om een eigen (klap) stoel mee te nemen. Als de weersomstandigheden buiten optreden onmogelijk maken, kunnen we uitwijken naar de schuur. Voor mensen die met de auto komen: er is parkeermogelijkheid in de Hoofdstraat, Olavstraat of Ewoudsdam, niet op het erf van Jan en Carola Lambregts.