Afbeelding

Pelikaan Reisbureau Zevenbergen is terug in hartje centrum

ZEVENBERGEN - Een sfeervolle winkel met een stukje beleving. Op zaterdag 30 juli 2022 verhuist Pelikaan Reisbureau Zevenbergen van het iconische ‘’Kasteeltje” terug naar hartje Zevenbergen. Op de nieuwe, sfeervolle locatie aan de Molenstraat 48 (tegenover de Gall&Gall) kunt u als vanouds terecht om de mooiste vakanties te boeken.


De Molenstraattis een echte AA locatie geworden met de vestiging van diverse supermarkten en de goede ligging vlakbij de reeds opgeknapte haven en markt.

Op zaterdagmiddag 30 juli tussen 13.00-16.00 uur wordt er een borrel georganiseerd ter gelegenheid van de opening van de nieuwe locatie. In de maand augustus zijn er tevens ook leuke openingsacties. Zo kunnen bezoekers mooie reisprijzen winnen door de mooiste vakantiefoto uit te laten printen op het reisbureau en op te hangen aan de fotomuur. De reisspecialisten van Pelikaan Reisbureau Zevenbergen, Angelique, Gladys, Maryse en Cindy kijken erg uit naar de opening en hopen veel klanten te mogen verwelkomen. De terugkeer in het centrum is een mooie mijlpaal na enkele turbulente jaren bij het reisbedrijf van Zevenbergenaar John Goverde. 

John: “Het jaar 2020 was het meest verschrikkelijke jaar wat je maar kan bedenken. Op de eerste plaats om afscheid te moeten nemen van de helft van je personeelsbestand in de hele organisatie. Gelukkig zijn er nu weer een man of tien uit die groep mensen teruggekeerd. En dat we afstand hebben moeten doen van de in aanbouw zijnde nieuwbouw in Etten-Leur was een teleurstellende tragedie. Ik ben 35 jaar ondernemer en dan heb je wat idealen voor ogen. Als er dan één van uiteenspat door iets waar je zelf geen enkele invloed op had, is dat wel zuur. Aan de andere kant heb ik nu mijn geluk gevonden in de liefde. Ik ben drie maanden terug getrouwd'', aldus Goverde. ‘'2021 was ondanks dat er maar 3 maanden gereisd kon worden voor ons een goed jaar. En dat was onder andere te danken aan de goede steunpakketten van de overheid. Met de verhuizing naar deze nieuwe locatie, de groei in ons personeelsbestand en de sterk verbeterde omzetcijfers, laten zien dat we weer op de goede weg zijn. Dit ondanks alle uitdagingen die we hebben, zoals de drukte op de luchthavens en het personeelstekort, wat inmiddels een bekend probleem is voor alle bedrijven. De drukte op de luchthavens veroorzaken lange wachttijden en sommige vluchten worden zelfs geannuleerd. Vanzelfsprekend veroorzaakt dat weer veel stress bij de reizigers. Ook bij onze mensen in de winkel en het servicecenter, die daardoor extra onder druk komen te staan. Door de chaos worden mensen niet enthousiast om zorgeloos op vakantie te gaan. En dat is natuurlijk wel iets wat wij onze reizigers willen bieden!''

‘’Met alle verschillende labels van Pelikaan Travel Group zijn wij voornamelijk gefocust opreizen in Europa, waaronder de landen aan de Middellandse Zee en de verre reizen. Laat u dus zeker eens adviseren voor uw volgende vakantie!’’