Agrodag 2022 Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Zondag 21 augustus wordt er voor de 32e keer een Agro-dag georganiseerd in Zevenbergschen Hoek, ditmaal aan de rotonde Driehoefijzers-Langeweg (naast de HSL-lijn) op het akkerland van de Familie De Lint. Een gezellige dag met veel bezienswaardigheden voor jong en oud.

Het organiserend comité wil dan ook iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan de Agro-dag.

’s Morgens zullen in alle vroegte de ploegers uit heel Brabant arriveren om zich op te maken voor de wedstrijd. Na de inschrijving krijgen ze een paar uur de tijd om te oefenen. Dit is noodzakelijk om de ploeg op de juiste manier af te stellen. De deelnemende mechanisatiebedrijven zullen ‘s morgens de meegenomen tractoren en machines ter presentatie plaatsen op de aangewezen standruimte.

Rond het middaguur zal de ploegwedstrijd officieel starten. De ploegers krijgen uitleg en instructies over de wedstrijd.

De Agro-dag is een kwalificatiewedstrijd om deel te nemen aan het NK- ploegen. Er wordt dan ook op het scherpst van de sneden gestreden om de ereplaatsen.

’s Middags vindt er tevens een mechanisatiebeurs plaats, waarbij een aantal mechanisatiebedrijven uit de regio West-Brabant een greep uit het assortiment tonen. De ontwikkelingen op het gebied van tractoren en landbouwmachines gaan enorm snel en dit is een goede gelegenheid om kennis te nemen van deze ontwikkelingen.


Optredens

Tevens kunt u genieten van 2 optredens van de Oldtimer Carrousel Club. (onder voorbehoud)

Ook staan er een aantal oldtimer tractoren voor u opgesteld.

Rond de “tent” kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd volgen. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar, dus gegarandeerd speelplezier.

Vroeg in de avond zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

De toegang en het parkeren is gratis en belangstellenden zijn de gehele dag (10.00u-20.00u) van harte welkom!

Bij erg slecht weer kan deze dag helaas niet doorgaan en prikken we een andere datum.[n]