Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

De voorbereidingen voor het spektakel stuk brengt veel verenigingen samen. Zo zijn ook Tamara en Nigel, ieder met een eigen dansschool in gesprek gegaan om met hun dansers iets voor te bereiden.


“We doen 3 stukken. Nigel doet de opening in samenwerking met Dave Buhda, die een speciaal nummer heeft geschreven. Een duet, die Nigel met zijn zusje Iris opvoert aan het water”. 

Tamara vervolgt: ‘Wij gaan met alle dansers dansen op de catwalkvan 49 meter samen met het koor en twee orkesten. Een bombastisch nummer van ‘O Fortuna CarminaBuzaria’ Een mixvan klassiek en modern“.

Tamara en Nigel doen samenhet laatste nummer de finale met het nummer: ‘a brand new day’.

“Dan staan we tijdens de grand finale met 60 dansers op de catwalk om te dansen op de muziek en zang van de orkesten en de koren en de solisten”.

Nigel: “De eerste keer dat Michel van Opstal mij belde om samen te werken vond ik het wel heel gaaf om dit samen te doen met de Balletstudio Tamara in Zevenbergen.” Tamara: “Toen ik net begon met mijn balletschool heb ik zelfs ruimte gehuurd bij de vader van Nigel, Tien Koevoet. En dan zit je met z’n tweeën in hetzelfde pand. Ik vind het erg leuk om nu samen te werken met Nigel Koevoet Dance Department.

De dansers oefenen zelfs in de zomervakantie door om straks iets moois neer te zetten." [n]