Woensdag 24 augustus

Inzameling kleding en schoenen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Wij hebben nog zeer veel behoefte aan kleding en schoenen. Afleveren elke werkdag, tussen 9.00 en 11.30 uur adres parochiehuis naast de R.K. kerk, Doelstraat/Markt 19 a Zevenbergen. Op dit moment alleen kleding en geen andere goederen. Opbrengst gaat naar het project het goede doel.

 

‘De terugkomst van de haven in Zevenbergen’

10:00 | Bibliotheek West-Brabant

Dat is de titel van de nieuwe foto-expositie van de Moerdijkse fotograaf Marcel Otterspeer, die van 24 augustus 2022 t/m 3 januari 2023 te zien is in de bibliotheek van Zevenbergen. De expositie staat in het teken van de Zevenbergse Havendagen (16 t/m 18 september 2022) en de opening van de nieuwe (terugkerende) Zevenbergse haven. Op geheel eigen wijze vertelt Otterspeer met zijn camera het verhaal van het vernieuwde stukje Zevenbergen. Wil je meer weten over (het werk van) Marcel Otterspeer? Ga dan naar www.otterspeer.com. De expositie is te zien in de bibliotheek van Zevenbergen (Kasteelweg 3) tijdens de openingstijden. Aanmelden is niet nodig.


Zaterdag 27 augustus

Fancy Fair

9:00 | De Dorpskerk

Op zaterdag 27 augustus Is er weer als van ouds de fancy fair rondom de Dorpskerk. De snuffelmarkt begint al om 09.00 uur. Heeft u spulletjes die u kwijt wilt, dan kunt u die voor 09.00 uur op zaterdag 27 augustus inleveren bij de medewerkers. De opbrengst is voor de kerk, die het gebouw, dat een rijksmonument is, moet onderhouden.

 

Zondag 28 augustus

Moerdijkse Oldtimermeeting

11:00 | 

Zondag 28 augustus organiseert Stichting Nostalgisch Moerdijk aan de haven in de kern Moerdijk een Oldtimermeeting. Deelnemers en bezoekers zijn van 11.00 tot 18.00 uur van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis. Deze editie rijden er geen pendelbussen van en naar het dorp. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in en rondom het dorp.


Zingen in de Klundert

18:30 | de Stad Klundert

Op zondag 28 augustus kunnen we weer zingen in De Klundert! Er wordt een samenkomst gehouden in De Stad Klundert aan de Molenstraat 33. De aanvang is 18.30 uur. Samen zingen van bekende en geliefde geestelijke liederen met met medewerking van Henk Strootman, orgel en Bert Moll, piano. De verbindende teksten worden verzorgd door Ds. Gert Osstermann uit Zevenbergen. Zijn er bepaalde nummer die men graag wil zingen dan kunnen deze ingediend worden via e-mail: evenementen@destadklundert.nl. Toegang gratis.