Seolto organiseert Moerdijk International Cup U11

ZEVENBERGEN - Na twee zeer geslaagde edities van de Moerdijk International Cup U11 in 2018 en 2019, heeft Corona twee jaar roet in het eten gegooid. Dit jaar komt er gelukkig een vervolg.


Op 2, 3 en 4 september zal de Moerdijk International Cup U11 plaatsvinden. Dit jaar kennen we wederom een prachtig deelnemersveld. Aansprekende namen uit binnen- en buitenland komen naar ons toe. Zo zullen onder andere BVB Dortmund, Schalke 04, Anderlecht, KRC Genk, Cityroos Australia, Feyenoord, Ajax, PSV en Sparta te bewonderen zijn. Natuurlijk zijn ook ons eigen Seolto en buurman Virtus van de partij. KFC Turnhout completeert het geheel als winnaar van het kwalificatietoernooi. Kortom, na twee jaar wachten belooft het net als in 2018 en 2019 een geweldig spektakel te worden. Daar kijken we heel erg naar uit! De 1e wedstrijden van het hoofdtoernooi worden vrijdagavond 2 september gespeeld en de rest van de poulewedstrijden op zaterdag de 3e. De finales zijn op zondag 4 september.

Voor de spelertjes Seolto, Virtus en Turnhout wordt het wederom een unieke ervaring om tegen gerenommeerde profclubs uit binnen- en buitenland te spelen. Toegang is gratis; iedereen is welkom. We verwachten opnieuw veel publiek. Naast heel veel voetbal is er ook ruimte gemaakt voor entertainment. Op vrijdagavond is er een feestavond speciaal voor onze vrijwilligers en sponsoren met live optreden. En op zaterdagavond komt DJ Barend van Deelen (van 538).

Alle informatie over MIC22, waaronder ook het volledige speelschema, vindt u terug op https://micu11.nl. We kunnen dit alles niet realiseren zonder de gulle steun van vooral lokale en regionale bedrijven.

Ook de inzet van weer vele enthousiaste Seolto-vrijwilligers is hartverwarmend![n]