Woensdag 31 augustus en 7 september

‘De terugkomst van de haven in Zevenbergen’

10:00 | Bibliotheek West-Brabant

Dat is de titel van de nieuwe foto-expositie van de Moerdijkse fotograaf Marcel Otterspeer, die van 24 augustus t/m 3 januari te zien is in de bibliotheek van Zevenbergen. De expositie staat in het teken van de Zevenbergse Havendagen (16 t/m 18 september) en de opening van de nieuwe (terugkerende) Zevenbergse haven. Op geheel eigen wijze vertelt Otterspeer met zijn camera het verhaal van het vernieuwde stukje Zevenbergen. Wil je meer weten over (het werk van) Marcel Otterspeer? Ga dan naar www.otterspeer.com. De expositie is te zien in de bibliotheek van Zevenbergen (Kasteelweg 3) tijdens de openingstijden.


Zaterdag 3 september

Appelplukdag

10:00 | Roks Streekwinkel

Zaterdag 3 september houden wij weer een appelplukdag in onze boomgaard aan de Blaaksedijk 14a in Fijnaart! We gaan er weer een leuke dag van maken voor jong en oud. Van 10:00 tot 16:00 uur kun je die dag zelf appels plukken, een ritje maken met de pluktrein, roofvogelshow bijwonen, springen op het springkussen, genieten van de heerlijke koeken van bakker Niels, jezelf laten schminken en nog veel meer leuke dingen!

 

Historische Stadswandeling Klundert

13:00 | de Stad Klundert

Ga zaterdag 3 september mee aan de wandel met de Klundertse stadsgidsen. Tijdens deze wandeling maakt u op een ontspannen en gezellige manier kennis met het mooie Klundert en zijn interessante geschiedenis. De wandeling start om 13.00 uur bij “De Stad Klundert” (Molenstraat 33) en duurt ca 1,5 uur. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen. Rolstoelen of kinderwagens (na overleg) geen probleem. Wie mee wil wandelen kan zich voor 12.00 uur die dag opgeven bij coördinator Niek Tolenaars (06-33992793).


Rittenprogramma TWC Zevenbergen

8:00 |  Sportpark De Knip

TWC Zevenbergen gaat met haar leden dit weekend de volgende ritten rijden. Op zaterdag 3 september gaan de randonneurs naar Geldermalsen (130 km), de toerrijders en de recreanten naar een nog te bepalen bestemming. Randonneurs en toerrijders vertrekken om 08.00 uur en de recreanten om 09.00 uur. Toerrijders en recreanten: let op de surprisetocht is verplaatst naar 24 september a.s. Onze ritten vertrekken altijd vanaf sportpark de Knip in Zevenbergen. Meer info: www.twczevenbergen.nl

 

Zondag 4 september

Rittenprogramma TWC Zevenbergen

9:00 |  Sportpark De Knip

TWC Zevenbergen gaat met haar leden dit weekend de volgende ritten rijden. Op zondag 4 september rijden de randonneurs naar Breda (65 km), de toerrijders naar Achtmaal (60 km) en de recreanten naar Drimmelen (60 km). Alle groepen vertrekken om 09.00 uur. Onze ritten vertrekken altijd vanaf sportpark de Knip in Zevenbergen. Meer info: www.twczevenbergen.nl

 

Dinsdag 6 september

Repair Café Zevenbergen

10:00 | 

De schoolvakantie is weer bijna voorbij. Dus gaan de vrijwilligers van Repair Café Zevenbergen op dinsdag 6 september weer aan de slag. In zaal 3 bij Trefpunt meer Moerdijk zijn wij dan weer aanwezig. Koffiezetapparaten dienen vooraf aangemeld te worden.