Dag van de Ouderen Seniorenraad Standdaarbuiten/Noordhoek

STANDDAARBUITEN/NOORDHOEK - Twee jaar hebben we door corona onze viering van de Dag van de Ouderen af moeten blazen. We zijn dan ook heel blij dat we dit jaar op 19 oktober weer onze traditie voort kunnen zetten met een feestelijke middag voor alle 55+ers van Standdaarbuiten en Noordhoek in de Niervaert te Klundert.

De middag begint om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. Bij binnenkomst ontvangt u een aantal consumptiebonnen voor de koffie of thee en een drankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Het amusement wordt deze middag verzorgd door het Mades Meezingkoor. Dit koor bestaat uit z’n 30 vrouwen en mannen en zingt louter bekende liedjes. Zij projecteren de teksten op grote schermen zodat er volop meegezongen kan worden en dansen is toegestaan.

Na dit optreden staat er aan het einde van de middag een uitgebreid koud en warm buffet op u te wachten. Rond 18.30 uur sluiten we de middag af.

De eigen bijdrage voor deze middag bedraagt € 10,00 per persoon. Net als in voorgaande jaren rijden er bussen.

Vertrek vanuit Standdaarbuiten vanaf de kerk om 13.10 uur. Vertrek vanuit Noordhoek om 13.15 uur vanaf het Café.

Indien u gebruik maakt van de bus wordt de eigen bijdrage € 12,50 per persoon.


Opgeven

U geeft zich op voor deze middag door, voor 1 oktober, € 10,00 per persoon/zonder bus of € 12,50 per persoon/met bus over te maken op bankrekeningnummer:NL77 RABO 0141 1570 46 t.n.v. Seniorenraad Standdaarbuiten/Noordhoek.[n]