VOV wint van DSE en mag zich weer koploper noemen

LANGEWEG - Op zaterdag 12 november speelde VOV een thuiswedstrijd tegen de mannen van DSE 4. Onder unieke omstandigheden (het was namelijk 16 graden die middag), won VOV de wedstrijd met 4-2.

De eerste helft kansen genoeg voor VOV, maar zoals vaker in dit seizoen wilde de bal er maar niet in. Na twee spaarzame uitbraken en kansen van DSE stond het helaas wel 0-2 bij rust. Na een bakje thee en oppeppende speech van trainer Jeffrey Reniers werd er afgetrapt voor de tweede helft. Het was een superieure tweede helft van de kant van VOV. Als snel maakte het de aansluitingstreffer, dit was het sein dat er nog een overwinning te behalen zou zijn. VOV ging steeds beter spelen en dit resulteerde in een verdiende 2-2 tussenstand. Het geloof groeide bij de mannen van VOV en aan de andere kant nam het vertrouwen bij DSE snel af. Uiteindelijk werd het die middag nog 4-2, hier mocht DSE nog gelukkig mee zijn. VOV kreeg namelijk kans op kans, maar niet alle kansen werden afgemaakt. Na een moeizame eerste helft, alsnog een mooi resultaat.

Afgelopen weekend waren de mannen van VOV vrij, er hoefde namelijk niets ingehaald te worden. Er staan nu nog drie wedstrijden op het programma tot aan de winterstop, mits het weerbericht het toelaat. Allereerst een uitwedstrijd tegen The Gunners dat zich ook in de bovenste regionen heeft gespeeld. De wedstrijd is op 26 november om 15:00 uur.

VOV 1-DSE 4 uitslag 4-2 (0-2 ruststand)