Eerste 'Fendertse Kerstfair on Foot' een feit

FIJNAART - Op zondag 11 december a.s. vindt de eerste editie plaats van de "Fendertse Kerstfair on Foot. Van 13.00 - 20.00 uur is er op drie locaties van alles te beleven! Zo is er een heuse kerstman, een verhalenverteller en zijn er voor de kinderen meerdere springkussens en een draaimolen.

Ook kunnen de kinderen zich prachtig laten schminken door het Schminkpaleis en komen Elmo en Tommie van Sesamstraat langs waar de kinderen lekker mee kunnen knuffelen en mee op de foto kunnen gaan. Wen’s Fotografie is aanwezig met een arrenslee waar je een prachtig plaatje kunt laten schieten! Ook een bezoekje aan de kerststal bij de R.K. Kerk behoort tot de mogelijkheden.


Drie locaties

Verdeeld over de drie locaties (de Family, de Fendertse Hoeve en de Graanbeurs) tref je meer dan 30 kramen met allerlei leuke verschillende artikelen, zoals diverse kerstspulletjes, streekproducten, sieraden, schilderijen op hout, kleding en kerstcadeautjes. Qua eten en drinken zit je op alle drie de locaties gebakken! Van glühwein en warme chocolademelk tot aan appelbeignets en poffertjes! Na een bezoek aan deze “Fendertse Kerstfair on Foot” kunnen de bezoekers uiteraard lekker aan tafel aanschuiven bij één van de horecagelegen­heden voor een lekkere maaltijd onder het genot van muzikaal entertainment!


Organisatie

De organisatie van de “Fendertse Kerstfair on Foot” ligt in handen van Ondernemersvereniging Fijnaart, Dorpsvereniging Fijnaart en de horecaondernemers.[n]