T.C. Rally gaat ambitieus 2023 in

STANDDAARBUITEN - Het jaar loopt weer op het einde. De activiteitencommissie is momenteel druk bezig om alle voorbereidingen te treffen voor het nieuwe jaar.


Het eerste wat op de planning staat is de nieuwjaarsreceptie. Deze zal plaatsvinden op zondag 15 januari 2023. Aanvang om 13.00 uur, deze middag zal geopend worden door onze voorzitter Henk Vermeulen. 


Vanaf 14.00 uur zullen we het jaar sportief gaan inluiden door middel van een onderling potje tennis. Dit zal tot een uur of 16.00 uur duren. Daarna gaan we gezellig onder het genot van een hapje, drankje en heerlijke soepen met elkaar het jaar verder starten.


Wij als activiteitencommissie willen dan ook al onze leden en sponsoren van harte uitnodigen om op deze middag met elkaar het glas te heffen op een nieuw, gezond en sportief jaar. 


Graag aanmelden voor 31 december 2022 zie hiervoor de uitnodiging die jullie te zijner tijd ontvangen.


Verder wil de activiteitencommissie de gezellige mix-avond weer op gaan starten. Wij willen hiermee gaan starten op dinsdag 17 januari 2023 van 19.00 uur – 22.00 uur. 


Er wordt per keer een half uur getennist. Alle speelsterkten dames en heren worden door elkaar ingedeeld. Op deze manier kun je van elkaar leren. De activiteitencommissie maakt op de avond zelf de indeling. 


Het is op vrije inloop, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en zelfs niet-leden zijn van harte welkom om 3 avonden mee te doen. Zo kunnen niet-leden ervaren of tennissen een sport is die bij hem of haar past. We hopen je gauw te zien op de mix-avond.


De activiteitencommissie heeft nog heel veel andere leuke activiteiten in petto voor 2023. Hierover zullen wij jullie spoedig berichten. Verder bestaat in september 2023 T.C. Rally 50 jaar, dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus houdt de agenda goed in de gaten!


Wij zien jullie graag verschijnen bij onze activiteiten. Sportieve groeten Quirine Altorf, Clara Verhulst en Corinne Kruijt.[n]