vlnr: Mees de Bruijne, Michael Spaan, Max Tio, Pepijn Ploeg
vlnr: Mees de Bruijne, Michael Spaan, Max Tio, Pepijn Ploeg Foto: Erwin Tio

Herenteam 1 Groene Ster verliest met 5-3

ZEVENBERGEN - Het Herenteam van Badmintonvereniging Groene Ster heeft op zondag 4 december in de Borgh hun wedstrijd gespeeld tegen Herenteam 1 van BC Druten. 


Groene Ster moest spelen zonder Pepijn Ploeg en daarom heeft Sam Tio ingevallen. De andere drie vaste spelers zijn Michael Spaan, Max Tio en Mees de Bruijne. Tegen dezelfde tegenstanders had het herenteam uit nog met 6-2 gewonnen, maar nu moesten onze jongens het onderspit delven. De 3 punten werden binnengehaald door de 2 herendubbels van Mees met Sam en van Mees met Michael en het enkelspel van Sam. Helaas gingen de andere 3 enkelspellen en 2 herendubbels verloren. Door deze uitslag blijft het Herenteam 1 op de 3e plaats staan in hun poule van de Herencompetitie klasse 1.

Ook Team 3 van Groene Ster moest die zondag spelen en wel tegen het 1e team van BC Erasmus uit Rotterdam. Dit was een strijd om de 7e plaats in de 8e Divisie Mixcompetitie. Helaas was BC Erasmus een maatje te groot voor team 3 en ze verloren met 6-2. Team 3 bestaat uit Eva de Witte, Majdi Koster, Jesse Hoogzaad en Tony Pesik. Helaas kon de 3e dame Charlotte Bommelijn niet mee doen. Alleen de herendubbel van Jesse en Tony en het enkelspel van Jesse werden gewonnen. De 7e plaats is nu nog voorlopig uit zicht.

Wilt u de thuiswedstrijden van onze 4 teams bijwonen kijk dan op de link: https://www.badmintongroenester.nl/allewedstrijden-2022-2023. Ook bent u van harte welkom om eens 3 keer vrijblijvend te komen badmintonnen in de Borgh op de dinsdagavond van 19:30 uur tot 21:30. U kunt hiervoor een mail versturen naar info@badmintongroenester.nl of bellen met Monique Vos op 0638037930. Zie ook de volgende link voor meer informatie: https://www.badmintongroenester.nl[n]