Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Beroepenfeest Roosendaal On Stage verplaatst naar april

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Het beroepenfeest Roosendaal on Stage is verplaatst van donderdag 22 maart naar dinsdag 12 april. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. De Doe Dag wordt hierdoor verplaatst naar woensdag 11 mei.

Het beroepenfeest stond eigenlijk voor maart op de planning, maar de organisatie vindt het risico te groot om dat door te laten gaan. Om de kans te vergroten dat er een fysiek beroepenfeest georganiseerd mag worden, hebben zij besloten om het te verplaatsen naar 12 april.

“Na twee jaar geen fysiek beroepenfeest is het weer tijd om de leerlingen op een veilige manier op de rode loper te verwelkomen en in gesprek te gaan met de deelnemende bedrijven.” Roosendaal On Stage is een VMBO beroepenfeest, waarbij de leerlingen kennismaken met verschillende beroepen in de praktijk. Voorafgaand aan Roosendaal On Stage krijgen ze een junior netwerktraining; ‘Hoe voer ik een sollicitatiegesprek’. 

“Inmiddels hebben er al 92 bedrijven zich aangemeld om de leerlingen te helpen met het maken van een goede en bewuste beroeps/studie keuze.”

Ook meedoen? Meld je op de website www.roosendaalonstage.nl