Beweegkermis in Roosendaal.
Beweegkermis in Roosendaal. Foto: Shutterstock

Beweegkermis op 8 februari in Parrotia

Algemeen

ROOSENDAAL - Dat voldoende bewegen belangrijk is, weten we allemaal. Toch komt niet iedereen altijd aan bewegen toe. Daarom organiseren studenten van de opleiding Sportkunde in samenwerking met Wonen+ op dinsdag 8 februari een beweegkermis bij Parrotia, Markt 54 in Roosendaal.

De activiteit is bedoeld voor inwoners die graag in beweging komen en andere mensen willen ontmoeten. Samen bewegen is leuker dan alleen. Je komt in contact met anderen en kunt elkaar aanmoedigen. Juist in deze periode, waarin veel mensen door Corona thuis zitten, is dit van groot belang. Bij de beweegkermis staat bewegen en ontmoeten centraal. Er worden actieve en afwisselende activiteiten aangeboden. De kermis is een aanvulling op het beweegmaatjes project waarin studenten beweegmaatje zijn van inwoners in Roosendaal en samen activiteiten ondernemen. 

Inwoners uit Roosendaal kunnen zich gratis inschrijven voor een tijdsblok van 1,5 uur. Tijdsblok 1 is van 10.00-11.30 uur en tijdsblok 2 van 12.30-14.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht: s.pieterse@student.fontys.nl. Info: maandag- dinsdag- en donderdagochtend Wonen+ 06-38772526.