Ga samen meer bewegen met THOR

ROOSENDAAL - Wandelen is “in” en gezond De afgelopen twee jaar heb je misschien heel wat afgewandeld.


Zou je dit wandelen best wel willen volhouden of zou je nu juist willen starten met wandelen? Hoe wil je dat doen? Een goede stap is om een wandelvereniging te zoeken en jezelf zo als het ware een klein zetje geven om het vol te houden. Contact opnemen met de wandelverenging THOR in Roosendaal is een eerste stap. Deze wandelvereniging bestaat al meer dan 30 jaar en biedt bijna elke dag in de week wandelmomenten aan en voor elk niveau. Een paar (stevige) wandelschoenen is in eerste instantie voldoende. De wandelclub heeft als een van de weinige clubs in de regio goed opgeleide wandelbegeleiders. Zij begeleiden een groepje wandelaars van gelijk niveau wat betreft tempo, tijd en afstand. Tempo ligt tussen de 4½ km en de 6½ km p/u. Tijd tussen 1 en 2 uur. Behalve de "gewone” wandelgroepen zijn er groepen "sportief wandelen” en "wandelen met aandacht”. Bij sportief wandelen ligt de nadruk op conditieverbetering door o.a. wisselende tempo's.


Wandelen met aandacht
Hier kunnen mensen aansluiten met parkinson, diabetes, astma, reuma en etalagebenen. Wandelen hou je langer vol als je dat in een groepje kunt doen met gelijkgestemden. Vanuit het thorhonk ben je zo in het bosgebied van Visdonk en de Rucphense heide. Samen heb je altijd wel wat te praten.
Kom vrijblijvend eens meewandelen.


Info
Bezoek thor-roosendaal.nl en zie daar de uitgebreidere informatie over de mogelijkheden en tijden of stuur een mail naar wandelen@thor-roosendaal.nl[n]