Afbeelding

Rooskleurig Festival start vol goede moed weer met kaartverkoop

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - “Driemaal is scheepsrecht”, aldus Koen Vaas van Rooskleurig Festival. “Al twee jaar hebben we het festival moeten verplaatsen, ditmaal zijn we vol vertrouwen over Rooskleurig op 27 augustus 2022 in het Vrouwenhofpark in Roosendaal”.

“We hebben het merendeel van de programmering één-op-één kunnen doorschuiven vanuit vorig jaar, daar zijn we erg content mee.” BLØF, Suzan & Freek, Nielson en Q Music Het Foute Uur zijn er weer bij. MAAN zou vroeg op de dag bij ons staan maar ze is helaas verhinderd. Gelukkig hebben we in Emma Heesters met band een meer dan waardige vervanger gevonden. Zij gaat momenteel als een speer!” 

Inmiddels is de kaartverkoop weer van start gegaan. “Omdat vrijwel alle bezoekers hun kaartje hebben gehouden zijn er nog zo’n duizend tickets te koop.” Bezoekers die hun ticket hebben gehouden, kunnen deze gewoon gebruiken voor de editie van 2022. “Die tickets worden automatisch overgezet en hiervoor hoeven ze niets te doen.”

“We kunnen niet wachten om mensen blij kunnen maken op 27 augustus. De productie wordt top of the bill en we staan te trappelen om er een grandioos festival van te maken. Het wachten heeft lang genoeg geduurd.” 

Mensen die een kaart willen kopen, kunnen dit doen via www.rooskleurigfestival.nl. Wees er snel bij, want op = op!