Afbeelding
Foto: RBC

RBC gaat oude stadionlampen verkopen: ‘Stukje nostalgie in huis’

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Voetbalclub RBC gaat op zaterdag 12 februari een aantal oude stadionlampen verkopen. De stadionlampen bij het stadion in Roosendaal zijn al een tijdje weg, omdat roestvorming de lichtmasten had aangetast. Omdat men bang was dat de lampen mogelijk naar beneden zouden vallen, werden de lichtmasten in april 2020 ontmanteld. De masten werden afgevoerd, maar 65 lampen bleven bewaard. 

Een deel van deze lampen is in 2000 zelfs meeverhuisd van De Luiten naar de Borchwerf. En die lampen zijn nu te koop! De voetbalclub gaat de lampen voor 75 euro per stuk verkopen aan de échte fans. Zo kan je namelijk een stukje nostalgie in huis halen, want deze lampen hebben niet alleen spelers van RBC in het licht gezet, maar ook spelers van Feyenoord, Ajax, PSV, FC Bergen en nog veel meer.  

“Deze lampen lieten jou van de wedstrijden genieten, maar ook van je biertje(s) in de rust.” De verkoop vindt plaats vanuit de garage onder de Zuid tribune bij poort 3 op 12 februari tussen 12:00 en 15:00 uur. De prijs van 75 euro moet wel contant betaald worden.