Wandelaars op de heide.
Wandelaars op de heide. Foto: Toon Jansen

AKN Winter-wandeltocht laatste van winterseizoen

Algemeen

ROOSENDAAL - Door Audax Klub Nederland afdeling wandelen wordt voor het 28e op een volgende jaar een Winter-Wandelserie georganiseerd. 

De derde en laatste tocht van het winterseizoen wordt op zondag 13 februari gehouden en gaat door de prachtige natuur- en bosgebieden van Roosendaal en omstreken. Deelname staat voor iedereen open. 

Elke wandelaar ontvangt, na een QR-coronacheck, bij inschrijving een duidelijke routebeschrijving, terwijl de routes ook zijn uitgepijld. Koffie- en of rustpauzes zijn in de route opgenomen. Starttijden: 10 km-route tussen 09.00-12.00 uur; 15 km-route tussen 09.00–11.00 uur; 25 km-route tussen 08.00-10.00 uur. De afstand van 40 km is komen te vervallen .Startplaats: Café-Zaal Huis ten Halve, Kruisstraat 60, 4707 RC.

Wij vragen U bij inschrijving en in de rustlocatie de corona regels in acht te nemen zoals o.a. het mondkapje en de anderhalve meter. Wij adviseren U ook om vooraf onze website: www.aknroosendaal.nl onder het kopje Wandelprogramma te raadplegen, voor de actuele informatie over onze wandelingen.