Carnaval in Puitelaand wordt weer een groot feest

HEERLE - De optocht in Puitelaand (Heerle) gaat niet door. Dat is echt jammer en we missen echt de bouwclubs enorm op maandag met Carnaval. Maar buiten de optocht om heeft Puitelaand weer een prachtig programma samengesteld. Op vrijdag 25 februari wordt Heerle omgedoopt naar Puitelaand. Burgemeester van Midden komt de sleutel uitreiken aan Prins Rikus 1. Dan kan de kinderoptocht van start gaan door de straten van Puitelaand.


Vrijdagmiddag is het ouderenmiddag. In samenwerking met de Zonnebloem en de KBO Heerle-Moerstraten zal er een leuke middag zijn. Gastvrij de Schalm zal de Horeca verzorgen en er zal muziek zijn van Ben en Jenny en dweilband Puitegewòòn.

Vrijdagavond is de eerste versie van de Puitekwis. Hoe is de algemene kennis van iedereen? Aanmelden kan via www.puitelaand.info Teams moeten bestaan uit 4 personen. Tijdens de puitekwis is er ook de mogelijkheid om wat te drinken in de bar van dorpshuis de Schalm. De kwis begint om 19.11 en zal tot 22.00 uur duren daarna zal JD systems nog muziek draaien dus iedereen is dan ook welkom.

Zaterdag gaat Prins Rikus met zijn gevolg eerst de bestelde Puitebollen en Puiteschijven signeren bij Super de Buurt. Hierna staat Puitelaand ed talent op het programma. Vanaf 15.30 uur staat er weer een leutig programma klaar. Ook jullie kunnen je talenten laten zien. Via de website kan iedereen zich inschrijven. Komen kijken is natuurlijk ook weer super leuk, want wie wil dit talent nu niet zien.

Zondag gaat de gevelprijs uitgereikt worden in Puitelaand. Daarna staat alles in teken van de Kiendermiddag en Tiendermiddag. Vanaf 15.00 uur staan de leukste spellen klaar in dorpshuis de Schalm en in een andere ruimte is er ook de tienerdisco voor alle tieners van Puitelaand. 

Iedereen kan deelnemen en aanmelden is niet nodig.


Afscheid Nar Cobus

Om 23.11 uur op zondagavond is de afsluiting van de carnaval in Puitelaand en zullen we afscheid nemen van Nar Cobus die na 11+1 jaar zijn narrenkap voor het laatst afzet.

Een boordevol programma!


Informatie

Hou onze socials in de gaten via www.puitelaand.info. 

Meld je aan bij de activiteiten waar dit voor nodig is en kom naar onze activiteiten.[n]