Belastingspreekuur
Belastingspreekuur Foto: Shutterstock

Belastingspreekuur voor inwoners gemeente Roosendaal

ROOSENDAAL - Wonen+, onderdeel van WijZijn Roosendaal organiseert in maart en april, in samenwerking met de Bibliotheek West-Brabant, een belastingspreekuur voor inwoners uit de gemeente Roosendaal. Het spreekuur is op maandagochtend en dinsdagmiddag in Parrotia op de Markt 54 in Roosendaal.


Sommige mensen vinden het lastig om de belastingaangifte te doen. Ze missen de digitale vaardigheden of weten niet goed wat ze moeten invullen of welke documenten ze nodig hebben. Tijdens het belastingspreekuur helpen medewerkers van Wonen+ inwoners hierbij en kunnen zij vragen voorleggen. Het belastingspreekuur is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Roosendaal.

Inwoners die gebruik willen maken van het belastingspreekuur dienen vooraf een afspraak te maken via Wonen+, tel: 06-38772526 wonenplus@wijzijntraversegroep.nl (bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 13.00 uur). Na het maken van de afspraak, ontvangen je een afspraakbevestiging en een opgave van de papieren/gegevens die meegenomen moeten worden.[n]