Afbeelding
Foto: Roosendaal Citymarketing

Roosendalers in de hoofdrol in nieuwe videoserie: ‘Ongekend in Roosendaal’

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Ongekende verhalen van ongekende inwoners. Roosendaal Citymarketing geeft bewoners de hoofdrol in de nieuwe videoserie Ongekend In Roosendaal. “Onbekend maakt onbemind, door Roosendalers een podium te geven, hopen we de trots aan te wakkeren”, stelt Roosendaal Citymarketing. “Elke Roosendaler moet een ambassadeur van de stad worden.”

Ongekend In Roosendaal is een videoserie met uiteenlopende verhalen van ‘onbekende’ Roosendalers die ieder op hun eigen manier iets bijdragen aan de gemeente. Zo vertelt Iliass hoe hij jongeren het juiste pad op stuurt, laat Janneke zien waar zij haar liefde voor theater heeft ontwikkeld en neemt moestuinman Dré je mee langs zijn vele vrijwilligersprojecten.

Inspireren door te delen

Roosendaal is een gemeente vol bijzondere inwoners die gezien mogen worden. Roosendaal Citymarketing zet zich in om de stad en haar dorpen positief te belichten. “Dit doen we op uiteenlopende manieren, waaronder deze videoserie. Gedurende het jaar brengen we de verhalen van twaalf inwoners in beeld. Hun verhalen inspireren en laten zien dat Roosendaal een stad is om trots op te zijn.”

Ongekend in Roosendaal

Benieuwd? De eerste aflevering is te zien vanaf 28 maart op de online kanalen, zoals de website www.inroosendaal.nl/ongekend en de social media kanalen. Op Instagram gaat het om @in.roosendaal, op Facebook en LinkedIn zijn ze te vinden op ‘In Roosendaal’.