Bart en Tijn met hun ouders en verzorgers bij de finish in 2021
Bart en Tijn met hun ouders en verzorgers bij de finish in 2021 Foto: Hans Lunenburg

Tweede editie Bart en Tijn Ride nu ook voor wandelaars

Algemeen

ROOSENDAAL - De eerste editie van de Bart en Tijn Ride in 2021 was een groot succes en leverde behalve leuke reacties ook veel vragen op of er een 2e editie ging komen. Die komt er!

Op 20 maart organiseren Team Bart en Tijn en de MontVenToppers in samenwerking met Wattcycling Roosendaal opnieuw de Bart en Tijn Ride, waarbij er dus vanaf deze editie ook gewandeld kan worden. Naast fiets-, gravel en mountainbike-routes van 50 tot 100 kilometer in zuidwest Brabant, zijn er in de bosrijke omgeving van Roosendaal twee wandelroutes uitgezet.

Familiewandeling

Er is een 7 kilometer familiewandeling uitgezet waarin kinderen opdrachtjes krijgen en voor de ‘stevige stappers’ is een route van 14 kilometer beschikbaar. De clowns Sis en Judels zullen voor de start en tijdens de wandeling de lachspieren opwarmen en een vrolijke noot aan de dag toevoegen. Met de Bart en Tijn Ride (en Walk dus) vragen we aandacht voor stofwisselingsziekten die nog altijd veel (jonge) levens en gezinnen verwoesten en even belangrijk de strijd tegen kanker. Met een donatie van 12,50 beleef je weer een leuke dag en steun je beide doelen. De opbrengst van deze Ride komt net als vorig jaar weer ten goede aan Stichting Stofwisselkracht en ColSensation om de strijd tegen stofwisselingsziekten en kanker te steunen.

Aanmelden

Meer informatie en je aanmelden om ook mee te doen kan op de website van Bart en Tijn en de MontVenToppers. Doe mee: Samen stappen en trappen we deze vreselijke ziekten de wereld uit!