nieuwe logo Tennis- en Padelvereniging Roosendaal
nieuwe logo Tennis- en Padelvereniging Roosendaal Foto: Tennis en Padelvereniging Roosendaal

Tennis- en Padelvereniging Roosendaal 100 jaar

ROOSENDAAL - Op zondagmiddag 3 april is de feestelijke opening van het jubileumjaar van Tennis- en Padelvereniging Roosendaal. Bij de meeste Roosendalers staat de vereniging nog bekend als TVR. Sinds vorig jaar is de naam en het logo veranderd omdat de club, naast tennis-, inmiddels ook alweer 4 jaar beschikt over 2 mooie padelbanen.

Opening

Om 12.00 uur zal burgemeester Han van Midden 'het startschot' geven, dit doet hij samen met het oudste en jongste lid van de vereniging. Voor de leden is er aansluitend een Wimbledonclinic waarbij we teruggaan naar vroegere tennistijden.


Niet-leden

Ook niet-leden zijn van harte welkom op 3 april. Iedereen die meer wil weten over onze vereniging en een eventueel lidmaatschap kan terecht bij de informatiestand. Mervosport is aanwezig met een stand met tennis- en padelkleding en materialen. Voor de jeugd is er een circuit met Oudhollandse spellen en leuke tennisactiviteiten. Ben je tussen de 5 en 12 jaar en wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar 100jaartvr@tvroosendaal.nl.


Padelclinic en demonstratie  

Heb je nog nooit gepadeld? Dan is 3 april je kans! Leraren van Padelmax staan tussen 12.30 en 15.00 uur klaar om je de kunst van padel bij te brengen. Inschrijven hoeft niet, ieder half uur start er een nieuwe kennismakingsclinic. Ook niet-leden kunnen hier dus aan deelnemen.

De middag wordt om 15.15 uur afgesloten met een padeldemonstratie door de toptrainers van Padelmax. Dit jaar is het team aangevuld met Alfonso Cristobal die in de Padel Pro Tour heeft gespeeld en kampioen van Andalusië is geweest. Je ziet spectaculaire rally's met powersmashes (over het net én uit de kooi), counter attacks, contraslagen, bandeja's en vibora's.

Kom zondagmiddag 3 april naar het park, President Kennedylaan 1a  in Roosendaal, en vier het 100-jarig jubileum van deze gezellige club mee!

Voor meer informatie mail naar 100jaartvr@tvroosendaal.nl.[n]