Onderdeel van fitheidstest.
Onderdeel van fitheidstest. Foto: KBO

Vitaliteitsdagen bij KBO Roosendaal

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op woensdag 20 april en donderdag 21 april wordt in Roosendaal gestart met de eerste Vitaliteitsdagen van KBO-Roosendaal i.s.m. Aleco. De Vitaliteitsdagen zijn een informatief, actief en sociaal moment voor iedereen vanaf 55 jaar, waarbij u inzicht krijgt in uw gezondheid en vitaliteit.

KBO-Roosendaal organiseert een inspirerende dag met allerlei vitaliteitsmetingen. Het doel is dat 55+ deelnemers door de metingen inzicht krijgen in hun vitaliteit en gezondheid. Een goede gezondheid is namelijk afhankelijk van een goed evenwicht van werken, duurzaam ontspannen, de juiste voeding en een goede verzorging van lichaam en geest. Dus een soort van APK voor de gezondheid, waarbij het niet alleen gaat om de fysieke aspecten, maar zeker ook om de mentale gezondheid, voeding en leefstijl. U krijgt praktische en bruikbare tips op het gebied van gezonde voeding, neemt deel aan een fitheidstest en krijgt persoonlijk advies hoe u vitaal en fit kunt blijven.

Deelname is gratis!
KBO-leden (en niet KBO-leden) kunnen zich aanmelden voor 20 of 21 april en dan kiezen voor deelname in de ochtend of middag. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging. U zal begrijpen dat er een limiet aan het aantal deelnemers is.
Locatie is Talentencentrum Zuidwest Nederland (Aleco), Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 3 in Roosendaal.
Aanmelden: Jan Hendrikx: janhendrikx.1@kpnmail.nl, George Bolmers: gbolmers@gmail.com; info@aleco.nl, 0165-743005.