Buurthuis Keijenburg
Buurthuis Keijenburg Foto: A.Jongmans

Activiteiten Buurthuis Keijenburg

Algemeen

ROOSENDAAL - Buurthuis Keijenburg is al 90 jaar de ontmoetingsplaats in de wijk Burgerhout! We huisvesten meerdere verenigingen, daardoor is er een breed scala aan activiteiten.

Zo zijn er vele sportmogelijkheden voor volwassenen & ouderen. Wat dacht u van o.a. biljarten, koersbal, Meer Bewegen Voor Ouderen, Tai Chi, stijldansen, linedance, Bewegen Op Muziek, Verantwoord In Beweging, Bewegen Op Maat voor mensen met o.a. Parkinson, MS, reuma en niet aangeboren hersenletsel. Maar ook voor de creatieveling is er genoeg te doen zoals kaarten maken, quilten, kantklossen, schilderen, zingen en toneelspelen. Het is te veel om op te noemen. Veel verenigingen stellen zich graag aan u voor op onze website www.buurthuiskeijenburg.nl.

Natuurlijk organiseren we ook diverse eigen activiteiten, zoals seniorenbingo, dansavonden, Paasontbijt, Kerstdiner en overige sociale evenementen. We informeren u hierover via de Roosendaalse Bode en onze facebookpagina.

Ons ‘Soepuurtje’ is inmiddels weer van start gegaan. Elke woensdag en donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur.

Onze ‘Wandelkeien’ starten elke donderdag om 10.00 uur vanuit het buurthuis. Zij wandelen +/- 1 uurtje inclusief enkele oefeningen onderweg. U kunt hier gratis bij aansluiten, ook toegankelijk voor mensen met een rollator. Na afloop drinken zij een kopje koffie bij het buurthuis.

Keijenburg is de spil in de wijk, samen met de sociale partners willen we u graag wegwijs maken en ondersteunen bij vragen die u mogelijk heeft. Graag breiden we deze mogelijkheden verder uit in de toekomst. Schroom niet, want u bent van harte welkom![n]