vrijwilliger en deelnemer die gezellig in gesprek zijn
vrijwilliger en deelnemer die gezellig in gesprek zijn Foto: Humanitas

Wil jij tijd maken voor een buurtgenoot?

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Bij Humanitas werken we vanuit mogelijkheden, eigen kracht, eigen regie en we doen dit vooral samen. Spreekt dit je aan en heb jij één tot twee uur in de week over om een stukje met een buurtgenoot op te lopen? 

Om te kletsen met anderstaligen in het Nederlands en kennis te maken met andere culturen?  Een luisterend oor te zijn voor buurtgenoten met een verliessituatie of eenzame gevoelens? Een helpende hand te zijn bij financiële en/of administratieve zorgen? Lijkt het je leuk om met een groep inwoners te praten over positief gezond ouder worden, meedoen, zingeving en ontdekken waar zij blij van worden? Of word jij blij van het schrijven van ervaringsverhalen van onze vrijwilligers en deelnemers om deze te delen via social media?

Op Humanitas West-Brabant West staan al diverse vacatures. Hen je daar vragen over? Heb je ideeën voor vrijwilligerswerk die je er niet direct bij ziet staan? En waarbij je in je omgeving ervaart dat er sterke behoefte aan is? Wil je gewoon eens in gesprek met een vrijwilliger?

Kom langs in Roosendaal op:
dinsdag 12 april bij het Taalcafé in Roosendaal (Markt 54A tussen 14.00 – 16.00 uur)
woensdag 13 april bij T-huis in Roosendaal (Dennescheerderdreef 11 van 10.00 -11.30 uur)
donderdag 14 april op het kantoor van Humanitas in Roosendaal (Badhuisstraat 18 van 19.00-20.30 uur)

Wat gaan we doen?
De koffie staat klaar en we gaan graag in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek. Er is ook de mogelijkheid om al wandelend informatie te krijgen en je vragen te stellen.
Tijdens deze momenten is er alle ruimte om te ontdekken wat jij voor een buurtgenoot kan betekenen. En vooral ook wat vrijwilligerswerk jou kan brengen. Neem ook iemand mee uit je omgeving als die eens wil zien en horen wat er mogelijk is.

Kom je langs op een van bovenstaande momenten? Je kunt je aanmelden via wbw@humanitas.nl of bel 0165 – 59 99 36. We zien je graag.