Twee spelers van Sisa.
Twee spelers van Sisa. Foto: respect

Theatergroep Respect: vrolijke paasmusical Mal-Ei-Zie-Je

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Theatergroep Respect presenteert de vrolijke paasmusical: Mal-Ei-Zie-Je.

Theatergroep Respect is een gezellige musicalgroep voor mensen met een beperking, die samen met een groep enthousiaste vrijwilligers al bijna 20 jaar hele mooie voorstellingen verzorgen. En wat is een beperking? Hebben we die soms niet allemaal een beetje? De kunst is om van de beperking een toevoeging te maken en dat kunnen onze mensen zeker!

Twee voorstellingen

Eindelijk mogen we weer na 2 jaar Corona beperkingen. En Theatergroep Respect gaat meteen groots van start! Op zaterdag 9 en zondag 10 april worden er 2 uitvoeringen van de paasmusical Mal-Ei-Zie-Je verzorgd in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Deze musical is geschikt voor iedereen van 4-100 jaar. We bedanken Social Klus en de gemeente Roosendaal. Zij stellen 200 kaarten beschikbaar voor gezinnen en ouderen die een leuke middag hard nodig hebben.

Het Verhaal

Ook voor de kinderen in Brabant moeten er met Pasen weer chocolade eitjes komen. De paashaas en al zijn dierenvrienden hebben het er maar druk mee. Een ondeugende hazentweeling en 2 bosmonsters, die gek zijn op chocola, zorgen voor enige onrust. Als dan ook nog de eieren verdwijnen en de Maleisische Prins Ferrari om hulp komt vragen omdat in Maleisiƫ alle chocola smelt, dan wordt het wel heel moeilijk allemaal. Zouden Donsje en Veertje de eieren terugvinden? En lukt het Opa Toverhaas om iets te maken voor de Maleisische kinderen?

Samenwerking met Sisa en Rondomtrom

Dit jaar doen we de voorstellingen niet alleen. Daarnaast krijgen we versterking van 12 kleuters van Studio Sisa. Zij spelen onze paaskuikentjes. En de paashaas moet natuurlijk opgetrommeld worden. Dit wordt gedaan door 9 trommelaars van Slagwerkschool Rondomtrom. Dan hebben we dit jaar drie gastspelers: Femke en Anouk (8 jaar) spelen de kinderen Karin en Kyra. Zanger Marijn van Geel speelt de rol van Papa Haan en zanger door het hele stuk heen.

Vertier voor jong en oud

In de pauze lopen meneer en mevrouw Paashaas rond met voor iedereen iets lekkers en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd. 

Kaarten

Er zijn nog kaarten te krijgen via www.dekringroosendaal.nl/programma of telefonisch op tel. 0165 555555.