Vlnr Jesse(Zierikzee) Mikai, Job, Dylan, Zito en trainer Rudi
Vlnr Jesse(Zierikzee) Mikai, Job, Dylan, Zito en trainer Rudi Foto: B.Claasen

Heren turners Dynamo Roosendaal laten van zich horen

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdag 2 april en 3 april werden in Oirsbeek de 2e districtswedstrijden heren turnen gehouden. Dynamo Roosendaal deed hieraan mee met 8 turners in 3 teams, in deze teams zaten ook turners uit andere verenigingen.

De jongste, Kaylo Kromoredjo en Teun van Eekelen doen mee in de instap A. Meedoen aan een turnwedstrijd is altijd spannend, maar deze jongens stonden hun mannetje. Teun had een goede voltige oefening en op brug had hij een nog hoger punt. Hij werd 15e van de dag. Kaylo werd 3e van de dag op brug en met een mooie rekstok oefening werd hij 10e van de dag. Als team werden ze 2e.

Zito Saarloos, Dylan Meesters, Mikai Ahlers en Job Donkers turnen in de pupil B. Job had mooie oefeningen op ringen en voltige en werd 22e van allen. Zijn trainingsmaatje Mikai haalde op ringen, brug en rekstok net iets meer punten en werd 21e. Dylan had een sterke oefening op Sprong en rekstok waardoor hij als 10e eindigde. Zito had op voltige een hoog punt en werd zelfs 2e van de dag op Sprong. Hij eindigde als 6e. Als team werden zij 3e.

De hekkensluiter van het weekend waren Jason Simonis en Thomas van Beers. Zij turnen in de jeugd B. Thomas deed het erg goed op brug en sprong en werd 12e. Jason liet op ringen en ekster mooie oefeningen zien en werd hiermee 6e van de dag.

Weer een geslaagd weekend voor de heren turners, op naar volgende week voor de halve finales van het NK in Weert.

Wil jij ook graag turnen? Kijk op www.dynamoroosendaal.nl voor een proefles.