de middenbouw turnsters uit de A Selectie van Dynamo Roosendaal
de middenbouw turnsters uit de A Selectie van Dynamo Roosendaal Foto: Trainster

Middenbouw turnsters A selectie Dynamo turnen tweede individuele wedstrijd

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op zaterdag 2 april mochten de pupillen niveau 2 van Dynamo Roosendaal naar Kaatsheuvel voor hun tweede individuele districtswedstrijd.

Zindzi Everts, Jada Wessels, Luna Besters en Emely Traets mochten om half drie hun wedstrijd turnen. Veel competitie is er helaas in deze regio niet voor deze turnsters maar iedere wedstrijd is de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen dus daar gaan deze turnsters steeds opnieuw voor. 

Zindzi (pupil 1) heeft twee turnsters tegenover zich staan regionaal. Helaas kwam ze er op de wedstrijd achter dat deze turnsters er vandaag niet waren dus ze turnde tegen zichzelf. Zindzi, wordt iedere wedstrijd een stukje beter. Op vloer scoorde ze een keurige 13,45 en op rek turnde ze een losom tot handstand. Nog steeds geen vrienden met de balk maar toch gaat het daar ook al iets beter. Ze ging dan ook met een gouden medaille terug naar Etten-Leur. 

Luna en Emely (pupil 2) zijn elkaars tegenstand binnen de regio. Waar het de vorige wedstrijd nog Luna was die er met het goud vandoor ging, deze keer mocht Emely plaatsnemen op het hoogste schavot en moest Luna genoegen nemen met het zilver. Emely was deze wedstrijd op alle onderdelen net wat beter dan Luna. De strijd tussen deze turnsters gaat mooi verder….

Jada (pupil 3) neemt het op tegen drie turnsters uit het district, Jada heeft de laatste tijd hard gewerkt aan het upgraden van haar brug/rekoefening, vandaag mocht ze die proberen. Zolendraai handstand ging keurig. Ook de dubbel losom leek te lukken, maar ze kon de handstand net niet houden en moest een val incasseren. Maar ondanks dat toch het hoogste punt! Verder draaide ze een nette wedstrijd.
Wederom een mooie eerste plaats voor Jada.

Het was een mooie wedstrijd voor deze turnsters.
In mei mogen deze turnsters nog een keer een regionale wedstrijd draaien, dus hier kunnen ze nu weer naartoe werken.