Train verantwoord voor Halve Marathon Roosendaal

ROOSENDAAL - Nu het duidelijk is dat de Halve Marathon van Roosendaal dit jaar definitief doorgaat op zondag 26 juni zijn alle voorbereidingen gestart.


Het is fantastisch dat na twee jaar van verplichte rust we weer uit kunnen kijken naar een onvergetelijk weekend waarin het grootste georganiseerde evenement van Roosendaal zal plaatsvinden. De Halve Marathon staat bekend om zijn gezelligheid en heel veel toeschouwers langs de kant die de hardlopers aanmoedigen. Nog leuker dan aanmoedigen is het natuurlijk zelf mee te doen aan de 5, 10 of 21 kilometer. Om op een verantwoorde manier te kunnen meedoen aan een van de afstanden wil atletiekvereniging THOR de deelnemers  graag helpen bij deze uitdaging. Lopers en loopsters kunnen daarom vanaf deze week meetrainen met een van de loopgroepen van THOR om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de door hun gekozen afstand. 

De loopgroepen van THOR trainen met deskundige trainers gericht voor het uitlopen van de 5 kilometer, de 10 kilometer of zelfs de halve marathon. Samen gezellig trainen met anderen werkt enorm motiverend om het ook vol te houden. U kunt met THOR meetrainen in de drie maanden tot de wedstrijd voor maar 30 euro. Na 26 juni is er de keuze definitief lid te worden.

Neem die stap en ga de uitdaging aan om 26 Juni aan het eind op een bomvolle Markt in hartje Roosendaal te stralen.

Heeft u interesse: aanmelden@thor-roosendaal.nl met vermelding van naam en telefoonnummer en wij nemen contact met u op over trainingstijden, groepen etc.
Meer informatie: www.thor-roosendaal.nl/recreatie-sport[n]