Koningsdag in Heerle wordt een Heerl’k Oranje feest

HEERLE - In Heerle is er op 27 april tijdens koningsdag weer van alles te doen voor jong en oud, want Koningsdag vier je tenslotte met z’n allen!


Heerl’k Oranje heeft dit jaar een vernieuwd programma. Om te beginnen kunnen de kleintjes meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat en de info hierover kan men in de nieuwsbrief of op de website van Stichting Heerl’k www.heerlkheerle.nl terugvinden. Tijdens Koningsdag wordt er uit alle inzendingen een winnaar getrokken, die een leuke prijs krijgt.


Programma
Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:
om 12.30u starten we met het hijsen van de Nederlands vlag, naast de kerk onder begeleiding van harmonie Juliana.
Om 13.00u begint de Koningstocht. Een tocht waarbij het de bedoeling is dat je met je versierde fiets, skelter, bolderkar, op je rolschaatsen of te voet de tocht feestelijk aflegt. Alles kan, als het maar versierd en feestelijk is. Voor de 3 leukste creaties hebben we een leuk prijsje.

Om 14.00u begint de spellenmiddag bij dorpshuis de Schalm. Met 4 hele leuke oudhollandse spellen, een springkussen, een Konings knutselterras en mogelijkheid om geschminkt te worden is er volop te doen! Met live muziek, door Peter Franken, wordt de hele middag muzikaal opgeluisterd. Tijdens de middag worden de prijzen voor de Koningstocht en de kleurwedstrijd uitgereikt.

De spelletjesmiddag duurt tot 17.00u, maar de muziek en gezelligheid gaan gewoon door! Deelname aan de spelmiddag is gratis.
We hopen dat jullie Koningsdag met ons komen vieren en er samen een gezellige dag van willen maken.[n]