A selectie Dynamo Roosendaal.
A selectie Dynamo Roosendaal. Foto:

Medailles voor turnsters A selectie Dynamo Roosendaal

ROOSENDAAL - In het weekend van 7 en 8 mei werd in Zoetermeer door GV Pro Patria het CRAFT toernooi georganiseerd. Op zaterdag mochten Naomi en Bryanna hier hun wedstrijd turnen. Als eerstejaars jeugd eredivisie voor het eerst ook echt tegen jeugd 2 eredivisie turnsters. 


Onze turnsters hielden zich goed staande tussen de Top jeugd Ere divisie. Bryanna wist zélfs nog een bronzen medaille te scoren op het toestel brug. Naomi draaide een super balk. Ze eindigde uiteindelijk op een hele nette 5e (Bryanna) en 9e (Naomi) plaats van de 26 voornamelijk tweedejaars turnsters.

Ook de tweede dag van het CRAFT turntoernooi in Zoetermeer waren we met een aantal turnsters aanwezig. Sterre, onze eerstejaars jeugd C turnster turnde weer een mooie wedstrijd. Op balk wel wat missertjes, maar met wederom een prachtige brugoefening werd allround het goud omgehangen. Ook op brug goud en brons op vloer.

Esmee en Joany turnen beiden in junior B. Esmee turnde een stabiele wedstrijd, zonder grote fouten en een mooie brugoefening.

Ze behaalde daarmee goud allround en goud op brug en balk en zilver op vloer. 

Joany turnde wisselend. Een mooie sprong en balk, met weer terug haar oude opsprong in het programma. Maar wat missers op brug en vloer. Allround zilver en zilver op sprong en balk.

Manouk (senior A) zette een prachtige sprong neer, maar stoeit een beetje met balk dit seizoen. Toch lukte het haar allround goud te behalen en goud op sprong en brug en zilver op vloer.

Gefeliciteerd dames! Het was weer een mooi turnweekend.[n]