Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

De Draai op zoek naar vrijwilligers: ‘We gaan volle kracht vooruit’

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Na lang wachten, uitstellen en afblazen mogen we dit jaar eindelijk uit de startblokken met de 41e editie van De Draai. En we gaan volle kracht vooruit.

Met een aangepast parcours, wat weer ouderwets over de Turfberg en Frans Halslaan gaat, een groter VIP-dorp met live entertainment en de ambitie om 2 gele truien naar de Kade te halen  zijn we samen met onze sponsoren en vrijwilligers weer hard bezig om er een onvergetelijk evenement van te maken op 1 augustus. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan deze dag, geef je dan op via info@dedraai.nl Wij zorgen voor een goed lunchpakket, T-shirt en een leuke attentie.

Dikke Bandenrace

Naast de bekende koersen hebben we dit jaar ook een Dikke Bandenrace voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. Deze renners in de dop zijn de toekomst van onze wielersport. Schrijf je in met het formulier op onze website.

Entertainmentplein

Het entertainmentplein is weer goed gevuld. Op zondag draaien we lekker warm met de 90’s en ’s maandags gaat het dak eraf met o.a. Rene Schuurmans, Mike Alderson, Henk Dissel en als hoofdact dit jaar Gerard Joling.

Op de website www.dedraai.nl vindt u nog veel meer informatie over deze komende editie. Neem er zeker een kijkje en bestel je kaartjes!